top of page
a5e02390-ddaa-47ed-8f90-f84d5a95077c.jpe

workshops

Fijn dat je even komt kijken op mijn website. Ik hoop dat je na het ontdekken hiervan zin hebt gekregen om een healing of workshop vast te leggen. Gun jezelf een moment van rust en ervaar de energie die opnieuw ongeremd door je lichaam stroomt.

start to breathe

Ademen doen we allemaal en heel de dag door, zonder adem zou er geen leven mogelijk zijn. Dit natuurlijke, essentiële proces ligt bij de meeste mensen in de knoop. Door stress, druk die we onszelf opleggen en allerlei factoren van buitenaf geraakt ons systeem volledig uit balans. Tijdens deze workshop wordt de focus gelegd op de verschillende soorten ademhaling en het correct toepassen ervan. Op deze manier daalt ons stressniveau en krijgen we een heldere kijk op ons leven. De workshop is voor iedereen die van het leven houdt.

RESERVEREN KAN HIER

happy soul

Stress, gejaagdheid en dagelijkse sleur brengen ons lichaam vaak helemaal in de war. Tijdens de workshop ‘happy soul’ (een mix van 'easy yoga', 'yoga stretch', 'qigong', ademhaling en meditaties) leer ik je terug in je kracht te komen en rust te vinden in je hoofd. Na een uurtje inspanning, voel je de ontspanning over je heen komen. Je krijgt meer energie, je kan beter slapen en zowel je geest als je lichaam worden fitter. De technieken en oefeningen die ik hiervoor gebruik, wil ik zeer graag met je delen. Het effect zal onmiddellijk voelbaar zijn. Zet de stap en maak een afspraak. Er zal een nieuwe wereld voor je opengaan.

RESERVEREN KAN HIER

HORMONEN WORK-OUT

I'm a paragraph. Click here to add

your own text and edit me.

HAPPY HORMONES, HAPPY ME

Vanuit mijn persoonlijke ervaringen besloot ik om me professioneel te verdiepen in de problematiek van een gezonde hormoonbalans. De afgelopen jaren volgde ik tal van opleidingen in binnen- en in buitenland. De know-how die ik opdeed wil ik nu graag met jullie delen. Ik stelde nauwgezet het programma samen voor een nieuwe workshop waarin ik jullie natuurlijke oplossingen aanreik om je hormonen opnieuw de baas te worden.
Kies jij voor een betere nachtrust, een evenwichtigere spijsvertering, meer energie en wil jij je beter in je vel voelen? Wens jij ook migraine, gewrichtspijnen of pijnlijke menstruaties uit je leven te bannen? Maak nu komaf met je klachten en neem je eigen gezondheid
opnieuw in handen.


 

bottom of page